top of page

With a little help from my friends.
 

Als je op deze pagina bent aangeland, heb je waarschijnlijk interesse in het financieel ondersteunen van onze vereniging. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden daartoe.

Zoals iedere vereniging hebben ook wij onze vaste uitgaven: voor dirigent en begeleiding, bladmuziek, repetitieruimte, geluidsinstallatie, technicus en vervoer van de apparatuur bijvoorbeeld . Daarnaast investeren we graag in de kwaliteit van ons koor door middel van workshops, bijdrage in zangles, een koorcoach, enz.

Zingen en optreden vinden wij natuurlijk het allerleukst . Niet altijd krijgen we voor onze optredens betaald. De kosten voor de begeleiding van dirigent, pianist en band maar ook bijvoorbeeld het inschrijfgeld om aan festivals mee te mogen doen, moeten dus door de vereniging zelf worden opgebracht.

Met elkaar zijn we daarom behoorlijk actief om te zorgen dat er tegenover de uitgaven voldoende inkomsten staan. We collecteren voor het Anjerfonds, we doen mee met de Vriendenloterij en de sponsoractie van Vomar Voordeelmarkt, we sparen Sponsorkliks, we organiseren lucratieve activiteiten die geld opleveren en we vragen waar mogelijk subsidie aan. Daarnaast kunnen we gelukkig rekenen op een aantal trouwe donateurs, adverteerders en sponsoren.

Draag je Zanggroep Voices een warm hart toe en wil je dat omzetten in een financiële ondersteuning? Kijk dan hieronder welke mogelijkheid het beste bij je past!

Word vriend van Voices!

Dat kan al voor een minimale bijdrage van € 15,00 per jaar. Het mes snijdt aan twee kanten: jouw bijdrage helpt ons in het mogelijk maken van optredens, de aanschaf van nieuwe muziek of apparatuur en wij houden je op de hoogte van het reilen en zeilen bij Voices via de Nieuwsflits! Die ontvang je zodra we iets nieuws te melden hebben over alles wat ons bezighoudt.

Enthousiast geworden? Mail dan snel onze penningmeester: penningmeester@zanggroepvoices.nl

Heb je een eigen bedrijf en kun je wel wat publiciteit gebruiken? Dan is sponsoring misschien iets voor jou! Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden:

  • Je advertentie wordt gepubliceerd op deze website.

  • Via een link komen belangstellenden dan met één druk op de knop op jouw homepage terecht!

  • Misschien heb je zelf wel ideeën voor het sponsoren van Zanggroep Voices! Prima natuurlijk, we horen graag van je!

 

Voor alle sponsorvormen geldt dat we ook gebruik maken van free publicity. Dat betekent dat we in redactionele stukken over een bepaald optreden de naam van je bedrijf kunnen noemen.

Belangstelling? Neem dan contact op met het bestuur via info@zanggroepvoices.nl.

Zij denken graag met je mee!

bottom of page